New In #1

11:57

Drage moje dame. Dobro došli na "Lany Mat" blog. Bilo je zaista teško odlučiti što napisati za prvi post. Na kraju odlučila sam sam napisati jedan "New In" post jer sam se upravo vratila s mora i iz Njemačke pa se dosta toga nakupilo. 



1. Beauty UK Baked Bronzer u nijansi no.4 goddess


Kupljen je u Kozmu prije nekih dva-tri tjedna. Cijenu nazalost ne znam iz razloga što mi je to mama kupila. Divna tekstura proizvoda, no moram biti iskrena i reci da sam kupila ovo samo zbog dizajna. Kutija je kartonska s magnetom za otvaranje i zatvaranje. Nisam ga još nosila pa vam još ne mogu ništa reći o postojanosti proizvoda. 

2. catrice camouflage cream ( 010 Ivory) 
 
Ne trebam ništa više pisati o ovom proizvodu. Iznova se vraćam tom proizvodu i jedva čekam probati tekuću verziju ovog proizvoda. Moram priznati da sam vrlo skeptična. 

3. Wet n Wild, E335 Silent Treatment. 

Kupila sam ju jučer u DMu u Zagrebu. Nisam još imala prilike za probati, ali iskreno se nadam da neću ostati razočarana. Koristit ću je u kombinaciji Catrice baze za sjenila. 

4. Maybelline, Color Tattoo
 
Ista stvar kao i s Catrice Camouflage. Iznova se vraćam ovim divnim, kremastim sjenilima. Kupljena je u kozmu po cijenu 49,50kn. Medutim, u dmu i Mülleru su 4-5 kuna jeftinije. 

5. Pokupljeni testeri iz Douglasa, The Body Shopa, Kauhfufa... 

Kad ste u Njemackoj i udete u drogeriju i pitate za neki proizvod, 70% sanse da ce te dobiti tester. Tako sam i ja i skupila sam oko 20ak vrecica testera. Od pudera, primera do olovki za usni. Jedva čekam probati.

6. Garnier, Miceralna vodica.

Mini format kupljen u dmu za 2,95€. Trebala mi je miceralna vodica pa sam uzela ovu 


Jeste li isprobali nešto od ovih proizvoda? 
Imate li još neku miceralnu vodu koju bih trebala probati?

iG: ldm1409, recenzijemakeup
FB: LanyMat

You Might Also Like

6 komentari

  1. super new in, skoro sve stvarcice bi i sama odabrala :) ovo za testere je prva liga, mogli bi biti primjer nasima. kod nas mozes biti sretan ako uopce nadjes tester ispod proizvoda da ga isprobas, kamo li da ti ga netko pokloni :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da istina. Ostala sam ugodno iznenadena koliko su ljubazni tamo. Bas cu pokusati pitati za uzorke u nasim Douglas parfumerijama. Nazalost, cisto sumnjam da cu nesto uspjeti uloviti. Vidjet cemo. :D

      Izbriši
  2. Dobro došla! Ja sam svoj blog prebacila na istu domenu, pa me od sada možeš pratiti na ovom linku :)

    New in ti je krasan! Garnier micelarna je standardno dobra! a Catrice camouflage planiram već duže vrijeme kupiti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga! Obavezno se uputi i isprazni novcanik na catrice camofulage. neces pozaliti. Kada nju koristim, ne treba mi nikakvi korektori ili tako nesto. :) Moze moze, blogamo se i dalje :)

      Izbriši
  3. Dobro nam došla! :)
    Puuno lijepih proizvoda sam snimila kod tebe, a posebno mi se sviđa bronzer (i predivan sat!) koji bih rado nosila kao sjenilo, obožavam takve nijanse. Čula sam da je Byphasse micelarna super, dupe Biodermine, ali nisam probala pa ne mogu tvrditi. Ja sam i tako općenito odustala od njih.
    Super mi je ovo s testerima, kod nas su oni ugrožena vrsta.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga na lijepim zeljama! Bronzer je divan, danas sam ga cijeli dan nosila i nemam nikakve negativne komentare na njega. Sat sam dobila prije 5 godina za krizmu i dan danas izgleda kao da sam ga tek kupila, a bit cu iskrena i reci da je prezivio svasta.
      Miceralne vodice sada cu kupovati svaki put razlicite dok ne nadem koja mi bas bas pase, prije garniera probala sam neutrogena, ali nema je nazalost za kupiti kod nas. Bila sam u Douglasu u nedjelju kod nas u Zagrebu i prodavacica me ''napala'' s onim kako vam mogu pomoci da sam se uplasila i nisam se usudila pitati za tester.

      Izbriši

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe