Get ready with me (18th Birthday)

17:43

Neću razglabati previše. Samo ću reći da slike govore tisuću riječi. 

Ukratko: 14. rujna sam postala punoljetna i danas (18. rujna) je proslava. 
U nastavku pogledajte što sam sve koristila i kako sam se spremila za svoj 18. Mogu priznati da se samo jednom ima 18. Zbog proslave punoljetnosti, suočila sam se sa strahom te sam zbog toga obukla haljinu (nikada ih ne nosim) i štikle (ni u snovima ih ne nosim). Pobjedila sam svoj strah i zbog toga sam si dala oduška i napravila sam "queen" make up s pet slojeva "fasade" koje nikada ne stavljam. 

Na svoje lice prvo sam stavila Catrice bazu, zatim sam nepravilnosti prekrila s Catrice Camouflage i T-zonu s NYX tekućim korektorom. Nakon toga sam stavila Benefit Foundation kojeg sam dobila u Douglasu u Münchenu. Nakon svega sam stavila Manhattan puder u kamenu. Sve sam to ukomponirala s Catrice rumenilom 040.

Za oči sam koristila raznovrsne proizvode i palete. Krivci današnjeg makeup looka su sleek(oh so divine) i MUR (Flawless) palete uz dodatak Maybelinne Color Tattooa. Prije svega sam stavila Catrice tekuću bazu. Nakon stavljanja sjenila na oči, look sam upotpunila s LE Essence olovkom za oči (Sweet love kolekcija) u kuteve očiju. Naravno, "kumovala" je moja najdraza Essence Lash Princess maskara. 



Na usne sam stavila Catrice ruz u nijansi 420 

a ovako izgleda kompletan look. ( i da, ovo sam ja 😊)


 MORAT ĆETE SE STRPITI DO SUBOTE, JER NEMA SVJETLOSTI U SOBI :(  

Jel' ovo previse sminke?
Sminkate li se vi drasticno u posebnim prilikama ili pak idete na "sigurnije" lookove? 

You Might Also Like

13 komentari

  1. Sretan rođendan! :) Nije previše, meni se baš sviđa make up, šteta što se i ruž ne vidi.. :) Ja se na dnevnoj bazi ne šminkam previše, al dok su neke posebnije prilike volim se malo jače natrackati.. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga! Nije bilo nikakve bolje slike. Nisam bas fotogenicna pa sam morala neku ludu facu inapraviti da imam neko opravdanje za losu fotografiju. Ni ja se ne sminkam preko dana dok traje tjedan,e ventualno neka maskara, neutralno sjenilo da se trosi. A sto se tice kada idem van volim ici na sigurno pa neki blagi smokey eyes, jer kad ludujem i kad krenem kuci licim na pok. Heath Leagera (ili kako vec) u ulozi Jockera haha

      Izbriši
  2. Izgledaš super na fotki :) Sretan rođendan i šminka je super. :) Kod mene količina šminke ovisi o raspoloženju nekad je full face on a nekad mi se neda ni maskaru staviti, na dnevnoj bazi naravno. A kada se negdje ide onda se volim natrackati i ja. Kad je bal nek je bal... I ovako i onako na povratku ličim na gremlina :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim da svi znamo tu pricu o povratku. Bez obzira pila ja ili ne. Jednostavno se samo opustim i mozak na pasu. Hvala ti za cestitanje rodendana i potpuno te razumijem sto se tice ovoga hodanje "golog" lica. Takva sam preko tjedna jer jednostavno ne stignem se sminkati :/

    OdgovoriIzbriši
  4. sretan rodjendan :) ma kakvi previse sminke, super ti je :) ja preko dana nosim samo bb kremu, puder u kamenu, obrve i malo maskare, dok navecer volim neki smoky i u zadnje vrijeme ih redovito radim za vecernje prilike, jer nosim naocale pa volim da se vidi sminka i kroz njih :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Imala sam jako puno problema s kozom i kada bih stavila rumenilo samo bi jos vise nepravilnosti otkrivalo. A sada kako je stanje bolje opsjednuta sam s tamnim rumenilima. Ma kod mene dnevni look ovisi samo o raspolozenju. Nista vise!

      Izbriši
  5. Sretan ti veeliki 18. sa zakašnjenjem! :) Nadam se da je fešta prošla super!
    Ne mislim da je previše, baš mi lijepo izgledaš i jako mi se sviđa i lak, koji je to?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nikada nije kasno na lijepim zeljama! Ako je znak dobre proslave taj da ne mogu pricati onda je bio odlican rodendan! Lak na noktima je Colorama Maybelline u nijansi 261( ne pise vise naziv nijansi na novijim lakovima)

      Izbriši
  6. Super šminka! :-) Sretan ti 18. rođendan sa zakašnjenjem! :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Sretan roćkas dragaaaaa :) Baš si mi krasna, a obrve su ti top :))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, hvala! Po prvi put su obrve suradivale sa mnom! :))

      Izbriši
  8. Divno izgledaš na fotki :) i makeup ti je savršen. :)

    OdgovoriIzbriši

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe