Top Essence proizvodi

16:33

Da skratim priču koliko god mogu. Svi smo upoznati s essence kozmetikom. Za nju volim reći da je vrlo kvalitetna drogerijska marka za tu cijenu koju imaju. Svaka drogerijska šminka ima ono kako ja volim krivo reći "Holy grail" (zanemarite, zivot sam posvetila njemačkom jeziku) [ komisch? Ja, ich weiß.] 


U nastavku pogledajte što kupujem iznova kod Essence štanda. 

1. Essence monosjenilo u nijansi 42.

Mini recenzija: ovo monosjenilo je zaslužilio da bude ovdje iz razloga što je za dnevni look odličan! Ako se stavi u kuteve očiju vizualno ih "probudi" i izgledate svježije. U sebi ima holographic effect. Ne znam cijenu jer je kupljeno od strane najbolje prijateljice kao poklon za rodendan! (14.9 Lany slavi 18!!)

2. Makeup Box, How to make bright eyes 

Mini recenzija: Kutija sa šest različitih sjenila s ogledalom i uputama kako napraviti određeni look. U HR je 51. kn, a u Njemačkoj 5,95€ uz poneke akcije od 0,95€. To je jedna od trenutno 6 vrsta ovakvih essence kutija. U top postu nalazi se iz jednostavnog razloga. Dugotrajnost u kombinaciji s bazom i predivne nijanse za dnevni look. 
(s blicem)

(bez blica)

3. Essence Longlasting ruž u nijansi 12
 
Mini recenzija: Svi smo upoznati s njihovim ruževima. S vrlo pristupačnom cijenom od 19,90 kn u svim drugerijama. Divna kremaste teksture bez shimmera. Definitivno moj najdraži ruž u mojoj trenutno skromnoj kolekciji 

4. Četkice za sjenila 

Mini recenzija: Upravo svježe oprane i spremne za pokazivanje. Ne sjećam se kada su kupljene, ali definitivno jedne pd najboljih drogerijskih četkica za moje potrebe. Od divnog dizajna do vrlo njeznih dlačica. Do sad su oprane jedno tri puta i ne linjaju se. Jupiii! 

koji su vaši top Essence proizvodi?
Kupujete li rado Essence kozmetiku? 

You Might Also Like

8 komentari

  1. Moram priznati da me u zadnja dva tjedna oduševila Essence I love stage baza za sjenilo, imala sam ju i prije davnooo. Baš sam trebala neku bazu, a taj tren nije bilo Catrice baze pa sam uzela tu od Essence. Ne pojačava intenzitet sjenila baš drastično ali na mojim masnim kapcima itekako produžuje trajnost i sjenilo ne ostaje u naborima. Povoljno, a radi posao :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Uopce ne znam zasto mi prvi odgovor nije objavljen -.- Da slazem se, essence baza je cudo no vise ju u svom gradu ne mogu nabaviti. Nazalost. Sada ju je zamjenila catrice baza, ali mislim da cu nastaviti traziti dalje. Ne svida mi se :/

    OdgovoriIzbriši
  3. Essence ima super stvarčice, a ovaj ruž je divan :) I njihovi lakovi su mi super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zaista ina super stvari, moram probati njihove pudere u kamenu. Lakovima sam vjerna samo evelinu.

      Izbriši
  4. Super post! Slažem se s tobom da je essence super drogerijska marka. Ja sam oduševljena njihovim olovkama za usta. Nisu onako suhe i vrlo često ih koristim samostalno, bez da nanesem ruž kasnije. Preporučila bih ti još njihov matt fixing kompaktni puder, košta samo 20kn!
    Btw, super blog, često te posjetim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga na komplimentu za blog.

      Da i njihove olovke za usne su odlicne, ali smo trenutno posvadane. Kako me odusevila olovka za usne broj 15 Honey Berry vec sam kupila drugu, jer je ljubicasta boja i odlicna je. I kada sam kupila tu drugu shvatila sam da su promjenili nijansu i sada mi se place. (prijasnja 15 olovka za usne sa sivim poklopcem). Novije su sada s poklopcem u boji olovke. Bas razmisljam da napisem o tome post.

      Hvala za kompaktni puder jer mi zaista potreban. Morat cu svratiti u Kozmo i pogledati imaju li oni taj puder. :)

      Pozz.

      Izbriši
  5. Obožavam njihove četkice, već duže ih koristim i mogu reći da su dobar spoj kvalitete i cijene :) a od ostalih proizvoda volim lakove, olovke za usne i matt mono sjenila ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da ti budem iskrena, nisam probala njihova matt sjenila, ali vec sam
      vise puta cula da su odlicna. Mislim da cu ih kupiti. Za olovke sam vec napisala :(

      Izbriši

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe