This or That?

13:30

Danas ćemo krenuti nešto ozbiljnije. U blogosvijetu se trenutno nalazi more recenezija o Catrice Camouflage cream i Catrice Liquid Camouflage. Kao što ste mogli sami pogoditi, to su top proizvodi Catricea i svi ih hvale. Kako ste također i sami mogli vidjeti puno se piše o njima, ali još nisam naišla na post gdje se ta dva proizvoda suprostave jedni drugome. Kako sam prošli vikend bila u Zagrebu i uspjela sam uhvatiti tekuću kamuflažu i dala sam si tjedan dana da ju isprobam da vam što više mogu približiti razlike i jednakosti ta dva proizvoda.


Krenimo od cijene.
Camouflage Cream: oko 25 kn

Liquid Camouflage:27,90 kn



Nijanse
Camouflage Cream: 2
Liquid Camouflage: 2

Težina(količina) proizvoda:
Camouflage Cream: 3g
Liquid Camouflage: 5,0 mL (više proizvoda)

Miris?
Camouflage Cream: NE
Liquid Cream: DA (blagi miris)

Preporučujem?
Camouflage Cream: DA
Liquid Cream: DA

Prekriva li potpuno?
Camouflage Cream: Da i ne Podočnjake da!
Liquid Cream: Da i ne Bolje prekriva, ali ne potpuno. Podočnjake da






RECENZIJE
Camouflage Cream: Za mene definitivno proizvod u kozmetici bez kojeg ne mogu živjeti. Koristim ga svakodnevno i jednostavno ne mogu bez njega. Prekriva sve moje nepravilnosti i sumnjam da ću naći bolje od ovog proizvoda. Jedina mana je ta što može biti vrlo nehigijenski, ako se proizvod nanosi prstima. Prije svakog korištenja dezinficiram ruke, stoga smatram da to kod mene i nije mana.

Liquid Cream: ne koristim korektore u sticku pa tako ni ove tekuće. Kupila sam iz čiste znatiželje. Preporodila sam s kojom lakoćom se nanosi. Miris mi se također sviđa i meni je to veliki plus. Nepravilnosti ne pokriva dobro, u smislu da ne prekriva crvenilo, ali je odličan proizvod za skrivanje pora i podočnjaka.

Sveukupni dojam
Sve u svemu ni ova nova tekuća kamuflaža nije promašaj Catrice kozmetike. Iako se i dalje ne mogu odlučiti koji je proizvod bolji baš zbog toga što ima podjednako nedostataka i prednosti. U kombinaciji je 100% prekrivenost svih nepravilnosti i odlično se ''ukomponira'' u cijeli look. Definitivno preporučujem oba dva proizvoda osobama koje imaju dosta nepravilnosti na svojoj koži. Također može se koristiti i kao baza za sjenila, ali mislim da je ne potrebno jer također Catrice baza za sjenila radi svoj posao. Ako vas zanima u sljedećem postu mogu pisati o njoj. Vrlo sam zadovoljna s ovim proizvodima i definitivno mislim da je teško odlučiti koji je proizvod volji. Za mene i moju kožu je možda malo prevagnula tekuća kamuflaža iz jednostavnog razloga što se lakše ''kamuflira'' na licu i jer je lakše nanesti.

Imate li vi oba dvije kamuflaže?
Koja vam je bolja?
Što mislite koju bi prije kupili i zašto?

You Might Also Like

8 komentari

  1. Ova "starija" kamuflažica je meni neizostavan dio u bilo kojoj varijanti kada se šminkam tako da mislim da će ju teško (kod mene) biti skinut s trona. Imam želju probati tu tekuću, čisto zbog podočnjaka jer nekad mi to područje zna biti malo isušeno ako sam dan prije lijena pa ne namažem kremom okice :P Inače jako dobar post :) Super je što si ih usporedila sviđa mi se jako ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Takoder, slazem se s tobom. Vrijedi probati. Meni pomaze kod mojih podocnjaka. Hvala na komplimentu :)

      Izbriši
  2. napokon usporedba ova dva proizvoda, bravo! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Samo sam čekala kod ovih ''boljih'' blogova hoće li netko napraviti usporedbu i nisam više mogla čekati. Nisam zadovoljna s postom, ali je bar tu! :)

      Izbriši
  3. Sviđa mi se usporedba Catrice proizvoda, pomogla si mi da odaberem svoj Camouflage proizvod.. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako me razvesele ovakve poruke. Hvala tebi sto si se pronasla u ovom postu. Sigurna sam da nisi pogrijesila. :)

      Izbriši

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe