Mac #Rebel #Diva - Recenzije

06:56

Nakon skoro dva mjeseca tišine, blog kreće opet punom parom. Nema posebnog razloga zašto me nije bilo skoro tri mjeseca. Jednostavno, nisam imala volje, jer smatram da su mi postovi prije toga bili koma. Dizajn bloga mi se nije svidao, a kako sam informatički nesposobna zalila sam samu sebe. No, shvatila sam da ovo radim samo zbog sebe pa sam se i vratila. Teško je biti perfekcionist.




Osim što sam u ova dva mjeseca nakupila more šminke tako se u mojoj kolekciji i pronašlo dva Mac ruza za kojim sam patila mjesecima. 

Kupljeni su u Münchenu u Mac trgovini za 19,90 €

Mac-Rebel 


Što piše na kutiji?
Satin Lipstick (Rouge à Lèvres)

Nijezan i kremasti ruz koji ne isušuje usne i kojemu je dugotrajnost čak do 8 sati.

Lako se moze pretjerati, ali veliki je plus to sto se lako skida s vlaznom maramicom ili s miceralnom vodicom, bez obzira, na usnama se ne miče tijekom konzumacije jela i pića. ( kontradiktorno, zar ne?)

Dupe za ovaj ruz se moze naci i u wer'n wild kolekciji ruzeva, ali nisam sigurna za koju nijansu.

Mac-Diva


Što piše na kutiji?
Matt Lipstick

Kao što i sam naziv kaze, Diva je mat ruz.  
Divne tamno crvene boje, mene podsjeća na boju crnog vina.

Nazalost, isušuje usne i njega uvijek kombiniram s balzamom za usne ili labelom. Moje usnice su uzasne i samo ih pogorsaju. Stalno uz sebe imam labela pa onda nemam problema. Osim s kombinacijom labela prestaje biti mat. Divan je za noćne izlaske. 

Swatchevi


Imate li vi Mac ruzeve? 
Kupujete li dupove iz wnw kolekcije?
Imate li vi neke negativne strane Mac kozmetike osim cijene? 

You Might Also Like

7 komentari

  1. Odlično izgledaju i nijanse su super. Ali ja se za sada držim w'n'w ruževa čisto zbog cijene. Nekako kad sam na "budžetu" više trošim na podloge i njegu kože ali kad bi imala mogućnosti upecala bi i ja kojeg od ovih ljepotana ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Usput, baš mi je drago da si se vratila :))

      Izbriši
    2. i meni je drago sto sam se vratila!! daa wnw ruzevi s obzirom na cijenu su odlicni!! bit ce vremena, ovo sam dobila kao poklon za bozic inace ne bih vidjela ni mac ni ruzeve :D

      Izbriši
  2. Imam dva trenutno, ali mislim da ću ih s vremenom imati puno više...Rebel mi se jako sviđa, šteta da nisi pokazala kako stoje na tebi! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zapravo, slikala sam ih, ali nemam kameru, vec sve slikam mobitelom. Nemam dobru kameru na mobitelu pa uvijek koma slike ispadnu :( zato nisam ni stavila. :S

      Izbriši
  3. Boje su prekrasne, ja zasad imam samo w'n'w, možda jednog dana nabavim i mac, ali zbog cijene mi zasad nisu potrebni :P i potpuno razumijem zašto te nije bilo, osim loše vremenske organizacije i mene muči perfekcionizam (te loše fotke, te nisam tako zamislila dizajn svoje stranice te sam nepismena i ne znam se izražavati :P), iako ovo radim samo za sebe :) samo se sjeti da nas ima još ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala draga na lijepim rjecima. meni je perfekcionizam velika mana. Valjda cu naci neku samokontrolu. zasluzeno :)

      Izbriši

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe