Guess who is back! + PINKPANDA wishlista

21:01

Nakon šest mjeseci tišine netko se napokon vratio i to baš u vrijeme kada je najžešće (rekli bi maturanti). Ne znam koliko ste upoznati s činjenicom da sam trenutno u procesu pisanja državne mature i upisa na fakultet.

Što sam radila posljednjih šest mjeseci?
Nisam vas zaboravila! Svakodnevno sam vas čitala i razmišljala da vam komentiram postove ili ne. Ispalo je pomalo bezobrazno što sam vas potpuno zanemarila, ali jednostavno rješavala sam školu koja mi je trenutno prioritet!

Zašto vam sada pišem novi post?
Zato što više ne mogu pogledati udžbenik iz psihologije ni ostale predmete. Morala sam se opet vratiti u svoj predivni mirni kutak i malo popričati sama sa sobom, ali i u nadi da me niste zaboravili i s vama.

Kakav je daljnji plan s blogom?
Blog se vraća punom parom i postovi će dolaziti svakog petka kao što je to bilo i prije! Pripremila sam vam puno iznenađenje, recenzija, ali i malo darivanje koje bi moglo uskoro biti na blogu nakon 10 000 pregleda (još nam nedostaje samo 5 000 tisuća do te četveroznamenkaste brojke!) Uvjerena sam da mi to možemo zajedničkim snagama!

Ovim postom svečano vam obećajem da ću biti redovita u pisanju postova i da ću se polako vraćati na stare staze. Tijekom ove velike pauze dala sam si oduška malo od šminkanja i prepustila sam se gledanju YouTube makeup kanala. Naučila sam ponešto, obogatila sam svoju makeup kolekciju koja će uskoro ići u selidbu ako upišem fakultet. Držite mi fige!

Za danas vam nisam ništa posebno pripremila osim što ću vam napisati što mi je velika želja uzeti na Pink Pandi. Zadnju narudžbu sam uzela prije maturalne (sliku haljine možete vidjeti na mom instagram profilu ldm1409)

U nastavku slijede tri linka, kliknite na njega i provjerite što želim! ;)


1. Prozirna torba za šminku
Jesam li ja jedina koja padi na torbice koje su prozirne i koje su ogromne? Mislim da bi ova torba bila izvrsna za moje male ljubavi! Pogotovo što ju stalno negdje nosim!

2. RT Kistovi
Zaista mi je vrijeme da si uzmem neke zaista dobre kistove. Imate li iskustva s RT kistovima? Omjer cijene i dobiti? Dobar?

3. Balm Nude Tude
Za ovom paletom patim od kako sam ju prvi put vidjela na YouTubeu. Ne znam je li me privukla ambalaža ili sam proizvod ili oboje! Vidjela sam sada na PP da imaju paket uz ovu paletu možete kupiti i njihov Primer. Zar nije to cool?

Imate li vi neku Pink Panda Wishlistu ili sam samo to ja?
Što sam propustila u blogosperi?
Jesam li vam nedostajala onoliko koliko vi meni? (Zaista ste mi nedostajali)!

Čitamo se do skora. :*
Lany Mat

You Might Also Like

4 komentari

  1. Mislim da svaka curka s naših prostora koju zanima šminka ima pink panda wishlistu, a tvoja je odlična!

    http://redheads-diary.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :).

      U potpunosti se slažem s tobom. Uopće mi nije žao dati novac na PP. Do sada nisam pročitala ni jedno neugodno iskustvo kod njih. Bravo!

      Izbriši

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe