New in #2 + očekivanja

16:57

Nakon fešte koja je trajala dva dana. Bit ću iskrena i reći ću da sam se baš lijepo provela i da je istina kada kazu da se 18. slavi samo jednom i da je tada najveća fešta. Moji prijatelji i prijateljice me poznaju u dušu i kupili su pola Kozma i Bipe. Čak se moja najbolja prijateljica potrudila i kupila mi je Essence rumenilo koji je bio LE i davno je izašao iz ponude, ali napokon je u mojim rukama!! 


Krenimo sa slikama i mojim očekivanjima! 


Za početak sam dobila od dvije prijateljice ove dvije Essence palete u nijansama All about Nudes i All about greys. Mislim da ćemo se dobro slagati jer je tekstura ovoh sjenila odlična. Na prvi pogled tekstura me podsjeća na Wet 'n Wild. 

Mislim da se ne treba puno pričati o ovom Essence kompaktnom puderu. Izmova ga kupujem i baš sam se razveselila što se našao u vrećici.
Dva Essence rumenila u nijansama 20 berry me up (Matt touch blush) i 70 kissable ( Silky touch). Volim "ciglaste" boje rumenila i one mi jedino stoji. Do sada sam koristila Catrice Rosewood forrest, ali su nazalost promjenili boju tog istog rumenila. Jedva čekam isprobati ova rumenila. 

Ta-dam!! Cinderella essence blush. Prijateljica mi je uspjela naći ovaj LE proizvod, jer sam ga imala i potrošila sam ga i višega nije nigdje bilo za kupiti. Hvala vam do neba!!

Dva Beauty UK ruza u nijansama vampire i plumalicious. 

Kako ste vi provele prosli vikend?
Imate li nesto od ovih proizvoda? 

Pitanje: Vi koji sminkate u fušu, kako odrzavate svoju sminku? Koristite linsvoju sminku ili posebnu? Sto je s ruzevima? Naime, imam dosta pitanja od cure koje bi volile da ih sminkam, a ja ne znam odakle i kako krenuti? Za koliko novac? Totalno sam clueless

You Might Also Like

9 komentari

  1. Imam essence all about matt puder i ja ga isto uvijek iznova kupujem :) a ovi beauty uk ruževi su mi mrak :) a kako vidim dobila si baš savršene jesenske boje :) Vjerujem da će ti odlično stajati ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! Ajme presretna sam s poklonima. Inace volim sve sto mi poklone drage osobe, ali ovaj put su bas pogodili. Vidjet cemo kako cemo ih i s cim kombinirati :) Puno nade polazem u ove essence palete sjenila. :)

      Izbriši
  2. Najbolji su oni prijatelji koji te toliko dobro poznaju da ti pogode poklone :) Sviđaju mi se jako ruževi, baš su divni za ovaj jesenski period koji dolazi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U potpunosti se slazem s tobom! Jedva sam docekala jesen!

      Izbriši
  3. Baš me zanimaju Essence palete, pošto ih još uvijek nisam isprobala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Do sada sam ih koristila dva puta. Jednom bez baze i jednom s bazom. All about Greys i nije bas moja paleta iz razloga sto mi sive nijanse nazalost ne stoje, ali za drogerijsku marku poput Essenca sam jako jako izennadena s All about nude. Sve do jedne su pigmentirane, meke kao kredaste, ali se ne truse. Duplo kvalitetnije nego npr Catrice quatro paleta. Iskreno, ako imas prilike kupi, za svakodnevni look je odlicna!

      Izbriši
  4. Imam nudes paleticu i još uvijek ju nisam isprobala, nije došla na red :D Puder za matiranje mi nikako ne odgovara jer posvjetli moju ionako presvijetlu put :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nude paletu pod hitno neka dode preko reda! Odlicna je za svakodnevni look. A ovo za puder, moram reci da ga bas ne shvacam. Mom tenu nista ne radi, kao da ga nemam :/

      Izbriši

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe