Sve je u ruževima

12:29




Kao što i sam naslov govori, sve se okreće oko ruževa. Kada izlazim van prvo što primjetim kod svih cura je ruž koji nosi na svojim usnama. On mi se nekako najviše ističe kod svih cura.
Alergična sam kada netko kaže da su sjajila i ruževi isti. Ako se mene pita, sjajila bih zabranila preko zime, po meni, sjajila se nose samo preko ljeta i eventualno proljeća. Prozirno sjajilo nosimo ako želimo malo uljepšati naši dnevni look. U današnjem postu pokazat ću vam svoje najbolje ruževe iz moje male ali slatke kolekcije. Nosim ih skoro svaki vikend kada idem van i smatram da ruževa nikada dosta.

Posebno trebam pohvaliti Essence long lasting ruževe, oni su mi jedni od najdražih ruževa u Lijepoj našoj. Za njihovu cijenu i njihovu kvalitetu za mene su Holy Grail. Oni ne isušuju usne, dapače, ponekad si umislim da su kao balzam za usne. Teško se skidaju i vrlo su dugotrajni kao što se i sama kolekcija zove (long lasting jel'). 



Poslije njih dolaze Catrice Ultimate Colour ruževi.Trenutno u kolekciji imamo samo dva, ali ta dva su toliko vrijedna da mi ih je žao koristiti. Lako se nanose na usne, dugotrajni su i prelijepe nijanse.

I na samom kraju imamo Wet'n Wild. Za njih smatram da imaju odlične dupove za MACove ruževe. Nekako smatram da ne treba na ruževe trošiti puno novca pa zato uvijek nekako zalutam na njihove police da pronađem svoje dupe za MAcov ruž. Iskreno vas šaljem da i vi svoju ''kopiju'' na njihovim policama pronađete, jer neće te požaliti.



U nastavku još pogledajte par ruževa, ali i Essence long-lasting olovke koje su neizbjezne u svakoj make up kolekciji koje su po simboličnoj cijeni oko 8,90 kn, koji nisu iz ovih kolekcija, ali i dalje su dobri. Ako pratite moju FB stranicu ( Lany Mat ) možete vidjeti u galeriji slika da ponekad znam neki swatch ruža nabaciti. Upravo ti ''izabrani'' sada će se naći ovdje.





Koji su vaši fav ruževi?
Imamo li neki zajednički ruž kojeg istovjetno obožavamo?
Je li velika vaša kolekcija ruževa?

You Might Also Like

17 komentari

  1. Vidim da netko isto voli essence olovke kao i ja haha, Cherry Bomb Od W'n'W me užasno mami i mislim da ću ga svakako nabaviti uskoro :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dupe za Macov rebel. Zar ga jos nisi kupila :O

      Izbriši
    2. Nee :( , al vjeruj do Božića ako ne i prije će biti moj haha ;)

      Izbriši
  2. Cherry Bomb mi je već godinu dana najdraži ruž koji uvijek ide sa mnom :D catrice sam samo jedan probala i bas sam se jako razocarala, mozda bi im trebala dati jos jednu sansu..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni ga zao koristit imam neki strah da ga vise necw biti pa je samo za posebne prilike :D meni su catriceovi cist okej

      Izbriši
  3. W'n'W ruževi su super i zaista se može naći dosta MAC dupe nijansi.
    Essence su mi dobri, ali nisu baš tako dugotrajni.
    Na mojim usnama se najčešće nalaze bourjois i catrice ruževi. :)
    Kako netko može reći da je sjajilo i ruž isto?? :O
    Ja nosim ponekad i jeseni sjajilo, ali slažem se da je to najviše za ljeto i proljeće. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam toliko zena koje mijenjaju to i tekuce ruzeve isto. uzas!!

      Izbriši
  4. Svidja mi se tvoja kolekcija ruzeva, narocito sto i ja vjerujem u kvalitetu jeftinijih brendova. Takodjer u svojoj kolekciji imam Essence i Catrice ruzeve i Essence olovke. Proizvodi su fantasticni i traju mi duze od nekih skupljih brendova. Moja preporuka je da probas IQ Cosmetics olovke za usne, koje su toliko pigmentirane da ti preko njih ruz uopce ne treba. Stoje cijeli dan i ne brisu se nakon jela. Ja imam crvenu (nijansa flame) i ne bih ju mijenjala ni za sto. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno cu morat probati njih. Zahvaljujem na savjetu i prijedlogu :)

      Izbriši
  5. Ista situacija sa essence olovkama, no za ruzeve ipak nesto vise novaca izdvojim jer imam usme jako sklone isusivanju..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nazalost jos nisam u situaciji da novcima kupujem skuplje brandove. :) tako da je ovo jos i super! :)

      Izbriši
  6. Ja sam totalni addict za ruževe i ne želim ni izbrojati koliko ih imam da se ne onesvjestim. Moram napravit čistiku pod hitno :D Ove godine sam zavoljela i sjajila i totalno poludila i za njima :D Tako da sada volim oboje, ali moja prva ljubav su ipak ruževi :) W'n'W ruževe malo izbjegavam jer me isušuju, ali stvarno nijanse jesu dupe za mac ruževe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Wnw ruzevi su odlicni samo zbog nijanse, a da ne pricam o pakiranju i kako se tesko nanosi. Vrlo su jeftini, ako nista drugi. :)

      Izbriši
  7. Obozavam Essence olovke za usta! :) <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Volim W'n'W ruževe, Essence su me davno razočarali pa im više nine dajem priliku, a i Essence olovke su mi malo bezveze, kratko mi traju. :D Najbolja olovka do sad mi je bila Look by Bipa Bonbon. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sto se tice nijanse najbolja mi je she olovka 38 nijansa! Essence mi je odlican za male novce! Ucenicki budzet.

      Izbriši

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe