Ride or Die Makeup Tag

13:58

NNe znam jeste li se ikad osjećali indirektno pozvani da napravite nekakav Makeup Tag. Tako sam prije par dana naletila na jedan blog s ovim postom ( Makeup paradise hvala ti na ideji :*) . Ovim putem, prije nego što se bacim na post pozivam sve osobe koje čitaju i imaju blog da naprave ovaj divan tag. Iskreno, baš se veselim daljnjem pisanju ovog posta, ali bih trebala prvo objasniti o čemu se radi.

Ride or Die makeup tag zapravo govori o vašim proizvodima bez kojih ne bi mogli živjeti. Postavljate ih u kategorije kozmetike koje koristite. Meni je teško objasniti pa ću vam samo reći da nastavite čitati ovaj tag i nadam se da će te se odazvati.



1. Primeri
Od kako sam počela sa šminkanjem važno mi je bilo da imam dobar primer obziromn da imam vrlo problematično lice koje je sklono aknama i poprilično je masna. Dugo vremena sam koristila Catrice Prime and Fine - pore refining anti-shine base, ali jednostavno nije radio svoj posao kako spada. Poslije toga sam isprobavala razne primere, ali defintivno najbolji potez je bio kupiti Balea primer - Teint perfektion; optischer sofort zauber. Imam samo riječi hvale za ovaj primer. Odličan omjer kvalitete i cijene i trenutno je moj must have primer.



2. Puder
Nije baš točno definiran tag pa ću se raspisati o tekućem puderu kojeg sam otkrila jedne divne srijede u Kozmu kada je bio na popustu. Radi se o tekućem puderu od kozmetičke linije Bell koju trenutno možete pronači u Kozmo drogerijama. Dakle, radi se o Bell- HYPOalergenic mat&soft make up (namijenjen za SVE tipove kože. Imam ga u nijansi 01. Prije toga sam također probavala sve i svašta, ali defintivno je stao rame uz rame s ARTDECO puderom. Ipak, izabrala sam Bellov za ovaj tag jer je zaista dopustan svima obzirom na cijenu. Cijena ne bi trebala biti iznad 60 kn.




3. Highlighter
Defintivno, moj najveći grijeh je što u svojoj kolekciji nemam ni jedan highlighter, ali tko kaže da se ne može improvizirati. Unazad nekoliko postova kada sam pisala o bacanju šminke htjela sam baciti i to rumenilo, ali sam odlučila promijeniti njegovu namjenu. Počeo mi je služiti kao highlighter i da vam prizna. Izvrsno radi svoj zamjenski posao. Radi se o baked blush BeautyUK u nijansi no3- halo. 




4.Bronzer
Ja sam od onih osoba koje ne koriste bronzer, jednostavno za moj ukus meni to ne paše. Ova rubrika ostaje prazna.

5. Rumenilo
Ova rubrika je možda i najteža rubrika za napisati i opisati, jer hvala Bogu na našem svijetu postoji hrpa odličnih rumenila. Bio je težak zadatak, ali izbor je pao na Catrice defining blush- 060 Rosewood forrest kojeg su nažalost povukli iz prodaje. Poslije ovog nisam našla ni jedan približno takve nijanse i nosim ga samo kada su posebne prilike. Što ću jadna kada mi ga je žao trošiti.



6. Završni puder
Svaki put kupim novi tako da nemam neki najdraži, završni puder u mom makeup-u zaista nema veliku ulogu.

7. Korektor
Mislim da će se ovdje većina blogerica složiti kada kažem da mi je defintivno najdraži, a i najbolji Catrice Liquid Camouflage u nijansi 010 Porcellain. Ne moram ništa previše pisati o njemu. Zar ne?



8. Spužvice i kistovi
Još sam u potrazi za savršenim kistovima, ali najčešće posežem za svim Essencovim kistovima. Odlični su za mene,



9. Proizvod za obrve
Vjerojatno ću sada ovim proizdvodom šokirati sve, ali za mene definitivno najbolji proizvod je proizvod za obrve byH&M. Platila sam ga u Njemačkoj na raspordaji za 2€ i od tada je moj top 5 proizvoda random kozmetike.




10.Maskara
Jedna, jedina i neponovljiva maskara za oči Essence- Lash Princess (rozena). Meni savršena.



Ovaj tag ima otprilike 15 podgrupa, ali ja sam odabrala deset koje su zanimljive i o kojima sam se mogla raspisati.

Sada VAS pozivam da napravite tag da vidimo imamo li nešto zajedničko.

Jeste isprobali neke proizvode koje sam navela? Jesu li opravdani? Vaši dojmovi?

You Might Also Like

11 komentari

  1. Ovaj Balein primer izgleda zanimljivo, morat cu malo skicnuti. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 32 ili 36 kuna je bio. Defintivno me iznenadio iako sam bila poprilično skeptična. :D

      Izbriši
  2. Balea primer me definitivno zainteresirao... morati ću ga isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Svaka čast, ja ne znam kako bi ih izdvojila kad stalno nešto mijenjam :-D I usput, i mene je zainteresovao primer, samo još nikad nisam naletjela negdje na taj. :-(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma ja sam ista kao ti, al' nekako uvijek uhvatim sebe kako bjezim nazad prema nekom top proizvodu. ja sam ga uspjela naci u dmu :) stoji na odjelu za njegu lica

      Izbriši
    2. ma ja sam ista kao ti, al' nekako uvijek uhvatim sebe kako bjezim nazad prema nekom top proizvodu. ja sam ga uspjela naci u dmu :) stoji na odjelu za njegu lica

      Izbriši
  4. Zanimljivi proizvodi, slažem se za essence kistove, odlična kvaliteta za nisku cijenu :)
    Puseee od beseenbepopular.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blog i ja smo bili posvadani par mjeseci i tek sad vidim komentar. Slažem se u potpunosti s tobom. danas sam bašš gledala live prijenos essence sjednice i ceka nas dosta novih stvari i poprilično kvalitetnih :D

      Izbriši

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe